«Κλάμα» με την ατάκα της Ζαρίφη στον «αέρα» της εκπομπής! Έλιωσε στα γέλια η Μενεγάκη
Showbiz

«Κλάμα» με την ατάκα της Ζαρίφη στον «αέρα» της εκπομπής! Έλιωσε στα γέλια η Μενεγάκη

Οι δυο γυναίκες Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν στο πλατό και έδωσαν «ρεσιτάλ» γέλιου με τις ατάκες τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και χαρακτήρισε τον ρόλο που υποδύεται ως γλυκούλα, που όμως στάζει το δηλητήριό της.

Όπως αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη, στο σίριαλ ο χαρακτήρας της θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της. Εκεί οι ατάκες ήταν απίθανες με την Ελένη να μην μπορεί να σταθεί από τα γέλια.

«Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα «πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;». Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί… Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα!», σχολίασε γελώντας.

«Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί!».

«Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, οι Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα και τρέχουν. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα και λέω πως τα προλαβαίνουν;», είπε για τον ρόλο της.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κάμερες και στα γυρίσματα; Η ίδια αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη: «Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα είναι βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο καταλύεται το σύμπαν. Είχαμε σκηνή που έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved