Ζέτα Μακρυπούλια: Το φθινόπωρο είναι εδώ και φόρεσε το ιδανικό jacket για αυτή την εποχή!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Το φθινόπωρο είναι εδώ και φόρεσε το ιδανικό jacket για αυτή την εποχή!

Ίσως και να είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι που έχεις και εσύ στη ντουλάπα σου αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εδώ για να μας θυμίσει πως αυτό το πανωφόρι είναι το ιδανικό για τις λίγο κρύες ημέρες του φθινοπώρου.

Αυτό δεν είναι άλλο από το δερμάτινο jacket και ναι, είναι το πιο διάσημο πανωφόρι αφού μπορεί να συνδυαστεί με όλα. Με φόρεμα, με τζιν παντελόνι, με φούστα, με παντελόνι κοστουμιού και με ό, τι άλλο θελήσεις να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια το συνδύασε με λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι και έδειχνε πάνω της θεϊκό. «Ήρθαν τα σύννεφα, μπήκαν και τα δερμάτινα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες το στη gallery

H Ζέτα εξάλλου είναι μια από πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που πολλές φορές δεν πάει by the book, αφού διαθέτει σωματότυπο που μπορεί να φορέσει τα πάντα!

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της;

«Κατά καιρούς έχω πάρει δυο τρία κιλά, αλλά πλέον ξέρω το κορμί μου και μπορώ να κάνω διατροφή μόνη μου». έχει πει. Τι κάνει όταν πάρει κάποια κιλάκια; «Όταν πάρω δυο τρία κιλά, κόβω εντελώς το ψωμί, τρώω ζυμαρικά μια φορά την εβδομάδα και προτιμώ τις πρωτεΐνες. Και δεν θα πω όχι σε ένα κομμάτι σοκολάτας γιατί σκέφτομαι ότι μου δίνει ενέργεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved