Πέτρος Ιακωβίδης: Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην εκπομπή του Alpha προκειμένου να αποκαλύψει άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μία στήλη που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα «Ξημερώματα» ως την Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Παραδόθηκα σε σένα».

«Όταν έγραψα τα Ξημερώματα είχα δει την Πάολα να τραγουδάει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και ταυτόχρονα χόρευε και μου ήρθε εκείνη την ώρα το τραγούδι… "ξημερώματα, σου ‘κανα καμώματα"… Μετά από περίπου έναν μήνα βρεθήκαμε με τον Κωνσταντίνο, μου λέει ότι θέλει ένα τραγούδι που να είναι χορευτικό και του βάζω αυτό. Γελάει και μου λέει, "το κομμάτι μού αρέσει πολύ αλλά πρέπει να αλλάξουμε τον στίχο γιατί εγώ δεν μπορώ να τραγουδήσω για καμώματα" και το κάναμε "Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα" και το αγαπήσατε πάρα πολύ για να γίνει αυτή η μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε:
«Το "Παραδόθηκα σε σένα" αποφάσισα να το τραγουδήσω και να το κυκλοφορήσω όταν συνεργαζόμασταν με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Κάποια στιγμή της έβαλα να το ακούσει. Το ακούει, λοιπόν, και μου λέει "άμα δεν το έβγαζες θα σου το έπαιρνα". Και το αφήνουμε εκεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved