Ευθύμης Ζησάκης: Η απόφαση ζωής που πήρε με τη σύντροφό του Χρύσα Παπαλελούδη!
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Η απόφαση ζωής που πήρε με τη σύντροφό του Χρύσα Παπαλελούδη!

Έναν μεγάλο έρωτα δείχνει να βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης με τη σύντροφό του Χρύσα Παπαλελούδη με την οποία πήραν μία πολύ σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο. 

Σύμφωνα με τη Real μάλιστα, αυτή η απόφαση είναι να δημιουργήσουν στο μέλλον τη δική τους οικογένεια μιας και μοιάζουν σαν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό.

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο» είχε παραδεχτεί ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Happy Day.

Το ζευγάρι το καλοκαίρι που πέρασε έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παιδική παράσταση με τίτλο «Σμύρνη παραμυθένια» που ανέβαζαν στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Βρήκαν όμως και χρόνο να κάνουν διακοπές και μάλιστα αφού χόρτασαν τις ομορφιές της Γαλλίας, έφυγαν για την Ιταλία όπου και επισκέφτηκαν πολλές πόλεις της κάνοντας road trip.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα επαγγελματικά τους, ο Ευθύμης Ζησάκης έχει αφοσιωθεί σε ένα νέο πρότζεκτ που όπως είπε στη Real: «Πρόκειται για ένα σατιρικό που το δουλεύουμε πολύ και σε λίγο θα βγει. Έχουμε φτιάξει μια ολόκληρη ομάδα και ένα στούντιο για όλο αυτό. Νομίζω ότι το project πάει γενικά προς το διαδίκτυο».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved