Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι δύσκολη η διαδρομή των εξωσωματικών - Είχα βάλει όριο τις 3 προσπάθειες»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι δύσκολη η διαδρομή των εξωσωματικών - Είχα βάλει όριο τις 3 προσπάθειες»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε για όλα και κυρίως για τη μητρότητα που ήρθε για εκείνη μέσα από την εξωσωματική

Η ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτή την εμπειρία της θέλοντας να δώσει κουράγιο και δύναμη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση, τονίζοντας πως όσο και αν σε στηρίζουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι, πρόκειται για έναν μοναχικό δρόμο που πρέπει η κάθε μία τους να περπατήσει μόνη της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

Για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μου λέει θέλω να είσαι σε αυτή τη δουλειά». Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει γενικότερα τον κόσμο γύρω της. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε:

«Έχω φύγει από δουλειά και δεν μετανιώνω ποτέ γι’ αυτά που κάνω. Δεν θα το έκανα ξανά με ευκολία. Αποχώρησα από μια δουλειά για συγκεκριμένους λόγους που δεν μπορούσα να τους παραβλέψω και να συνεχίσω να δουλεύω, ήταν πολύ σημαντικοί για μένα. Λόγοι ηθικής, αξιοπρέπειας, πολλά παίζουν ρόλο» είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Ασλάνογλου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τέλος, όσον αφορά τα εφηβικά της χρόνια, η ίδια αποκάλυψε: "Θυμό δεν είχα αλλά είχα έντονη εφηβεία. Ήμουν αγοροκόριτσο, είχα παρέες με μηχανές. Δεν ήμουν το κοριτσάκι, φορούσα αρβύλες στρατιωτικά μπουφάν, μου ζητήσουμε η μαμά μου να φορέσω ένα φορεματάκι να με δει λίγο, "όχι" της έλεγα εγώ".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved