Ιωάννα Μαλέσκου: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της παρουσιάστριας - «Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της παρουσιάστριας - «Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε»

Συγκινεί η Ιωάννα Μαλέσκου με το αντίο της στον 11χρονο Λάμπρο. 

Ο 11χρονος Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έπασχε από τη σπάνια ασθένεια Sheba και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ, έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην Κύπρο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία είχε γνωρίσει τον μικρό Λάμπρο όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο ως καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, έμαθε τη δυσάρεστη είδηση και θέλησε και διαδικτυακά να αποχαιρετήσει τον μικρό Λάμπρο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στα instastories μια κοινή τους φωτογραφία από τη συνάντησή τους, περιέγραψε τη στιγμή που είχαν στο καμαρίνι και έγραψε το δικό της αντίο στον 11χρονο και ραγίζει καρδιές το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε : «Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας».

Δείτε το μήνυμά της στην παρακάτω gallery, που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, για μπάνιο και water sports!

Χάρης Γιακουμάτος: «Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε δυναμικά στο χώρο και οι παλιοί φοβήθηκαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved