Δανδουλάκη: Η απάντηση στις δηλώσεις του Πολίτη: «Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα»
Showbiz

Δανδουλάκη: Η απάντηση στις δηλώσεις του Πολίτη: «Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα»

Στην εκπομπή Πρωινό Μας φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26-09) η Κάτια Δανδουλάκη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις που πρόσφατα έκανε ο Χρήστος Πολίτης για εκείνη και την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν στη Λάμψη.

«Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως…

Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια… Στην Λάμψη περνούσαμε υπέροχα -δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά γιατί ήταν καθημερινό.

Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου είναι πάντα ο Χρήστος μου και στεναχωριέμαι από κάτι μονάχα… Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου στοιβάζεται μόνο λύπη και αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός. Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα.
Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήξε ποτέ ανάμεσά μας.

Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι, που ίσως να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό, κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει, τους βάζω στην άκρη.

Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Δεν έχω να πω κάτι, είναι η απόλυτη αλήθεια. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε επίσης

Κάτια Δανδουλάκη: «Είχα πει ότι αν δεν κάνω για το θέατρο, θα το εγκαταλείψω. Συμπληρώνω 50 χρόνια»

Δίκη Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο (Video)

«Χείμαρρος» ο Χρήστος Πολίτης: Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια,δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved