Έλενα Τοπαλίδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της: «"Έφυγε" μέσα στη θάλασσα»
Showbiz

Έλενα Τοπαλίδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της: «"Έφυγε" μέσα στη θάλασσα»

Η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιας και μίλησε για όλους και για όλα, αναλύοντας μάλιστα και την ιδιαίτερη σχέση πόυ είχε με τον πατέρα της.

Μάλλον αυτή θα είναι η πιο συνταρακτική χρονιά της. Πρώτη φορά στην τηλεόραση, πρώτη φορά στα Όσκαρ, αλλά και πρώτη φορά χωρίς τον μπαμπά της κοντά.

Η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα της, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι έχασε τη ζωή του μέσα στη θάλασσα.

«Εντάξει, δεν έχει σημασία αν είναι ή δεν είναι. Σημασία έχει ότι εγώ ακουμπάω σε αυτά. Και χωρίς αυτά τα αισθήματα δεν μπορώ να ζήσω. Δηλαδή τώρα σκέφτομαι ότι όλο τον χειμώνα επειδή μένουμε στο Παλαιό Φάληρο, θα πηγαίνω οτη θάλασσα -ήμουν χειμερινή κολυμβήτρια μέχρι πριν από τον κορονόίό, δηλαδή Δεκέμβρη - Γενάρη κολυμπούσα- και είναι ένας λόγος ποραπάνω, να ψάχνω εκεί μέσα να τον βρω. Γιατί
"έφυγε" εκεί κι εκείνος, μες στη θάλασσα... Δεν μπορούσε να περπατήσει πλέον καλά, αλλά στη θάλασσα μάλλον ελευθερωνόταν το κορμάκι του. Την αγαπούσε πάρα πολύ και πήγε βαθιά και π μαμά μου ανησυχούσε, αλλά εκείνος πήγε πολύ βαθιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Ο πατέρας μου ήταν πάντα ένας άνθρωπος που δύσκολα έβγαζε κουβέντα για τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος φαρμακοποιός, τον λάτρευαν όλοι. Ήταν το δεύτερο φαρμακείο που άνοιξε στο Χαλάνδρι ο Νίκος Τοπαλίδης, ο μπαμπάς μου. Αλλά μια πολύ κακή οικογενειακή συγκυρία τον απέκλεισε από το φαρμακείο του. Και από τη μια στιγμή στην άλλη, πολύ ξαφνικά, έμεινε σπίτι, συνταξιούχος, και άρχισε να κάθεται στην πολυθρόνα. Γεμάτος θυμό και θλίψη και ούτε ζητούσε βοήθεια. Τον τελευταίο χρόνο είχε βαρύνει πάρα πολύ, σαν να μην ήθελε άλλο. Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ και η αδελφή μου. Μας έχουν φάει οι ενοχές, αλλά οι ενοχές είναι επίπλαστα πράγματα και δεν βοηθούν, θα μπορούσα να τον είχα ταρακουνήοει, όμως υπήρχε πάντα ένα κόμπιασμο στην επικοινωνία, πορ ’ όλο που η αγάπη ήταν απέραντη και αυτό ήταν αναγνωρισμένο μες στην οικογένειά μας. Δεν είχαμε απωθημένα καθόλου»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved