Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της - «Προσπαθώ...»
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της - «Προσπαθώ...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media, καθώς διανύει μία δύσκολη περίοδο με την υγεία της. Η ίδια, ωστόσο, όταν της το επιτρέπουν οι δυνάμεις μοιράζεται τις σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ρεγγίνα Μακέδου κατάφερε ήδη να νικήσει μια φορά τον καρκίνο και να προχωρήσει παρακάτω, σαν όλη αυτή η περιπέτεια να ήταν μια κακή ανάμνηση, χωρίς φυσικά να γνωρίζει εξ αρχής ότι η ασθένεια θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα και να είναι αναγκασμένη να βρίσκεται τόσο συχνά στο νοσοκομείο, για να κάνει τις θεραπείες της.

Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό δίνει τη δική της μάχη ενάντια στη λευχαιμία και μετά την μεταμόσχευση αντιμετώπισε κάποιες επιπλοκές, οι οποίες επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την κατάστασή της.

Ωστόσο, η Ρεγγίνα Μακέδου δεν το βάζει κάτω και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram προσπαθεί να περάσει τα δικά της μηνύματα αισιοδοξίας και ενημερώνει και με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως βιώνει την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την απογευματινή της βόλτα και έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα

«Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη? Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρω μου για αυτό…

Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα , κοιμάμαι καλύτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες… Γίνε δότης μυελού των οστών» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved