Πολυδερόπουλος: «Τα επόµενα χρόνια θέλω να έχω πάρει το πτυχίο µου και να έχω µια δική µου δουλειά»
Showbiz

Πολυδερόπουλος: «Τα επόµενα χρόνια θέλω να έχω πάρει το πτυχίο µου και να έχω µια δική µου δουλειά»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει µάθει να ζει και µε τα πολλά και µε τα λίγα.

«Και στα αλώνια και στα σαλόνια» σχολιάζει γελώντας και προσθέτει: «Και στη Γαύδο πηγαίνω, κάθοµαι δυόµισι µήνες και τρώω πασατέµπο. Δεν µε νοιάζει καθόλου. Αυτή είναι η δύναµή µου. Την ψυχική δύναμη που έχεις δεν μπορεί να σ’ την κλέψει κανείς. Στην κατάσταση που είµαι τώρα, ακόμα κι αν πέσω, θα σηκωθώ τόσο γρήγορα που θα ξεχάσω ακόμα και το πέσιμο. (Γελάει.)

Υπάρχει ένα ρολόι από πάνω µας που γυρνάει και δεν σταµατάει. Εγώ λοιπόν δεν θέλω να καθορίζει το µέλλον µου το ρολόι, αλλά θέλω να µε βρίσκει µπροστά του και να καθορίζω εγώ το µέλλον µου. Δεν είµαι από τους ανθρώπους που τα αφήνω στο έλεος». Κάπως έτσι και θέλοντας να σχεδιάσει το µέλλον του, ο Νίκος αποφάσισε στα 35 του να επιστρέψει στα θρανία, και συγκεκριµένα στα πανεπιστηµιακά έδρανα. «Θέλω να σου πω κάτι το οποίο στη µητέρα µου δεν το έχω πει ακόµη και θα τρελαθεί από τη χαρά της. Ξεκίνησα µαθήµατα Ελληνικού Πολιτισµού στο Ανοιχτό Πανεπιστήµιο. Σήµερα µου ήρθαν τα βιβλία µου και είµαι ενθουσιασµένος.

Τα επόµενα χρόνια λοιπόν θέλω να έχω πάρει το πτυχίο µου και να έχω µια δική µου δουλειά. Παλιότερα είχα ξεκινήσει κάτι να γράφω. Δεν το έχω έτοιµο ακόμα. Θα ήθελα να εξοικειωθώ κι άλλο με τη γραφή και κάποια στιγµή να βγάλω το δικό µου έργο και να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ µε τη σκηνοθεσία».

Τελικά ο Νίκος καθορίζει τη ζωή του και η τύχη δεν έχει καµία θέση σε αυτήν. «Ποια τύχη; Η “τύχη”, έλεγαν οι αρχαίοι, είναι µια λέξη που καλύπτει την απερισκεψία µας µερικές φορές. Τύχη. Δηλαδή εγώ είµαι τυχερός και εσύ είσαι άτυχη, θεωρείς; Δεν υπάρχει αυτό. Είσαι αυτό που επιθυµείς να είσαι!».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved