Μπάρκα: Ο Τίμος Ζαχαράτος, τα 8,5 χρόνια σχέσης και η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!
Showbiz

Μπάρκα: Ο Τίμος Ζαχαράτος, τα 8,5 χρόνια σχέσης και η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει για τη σχέση της με τον σεφ της εκπομπής της Τίμο Ζαχαράτο για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά ενώ αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. 

Μετά τη μεγάλη σου σχέση, προσπαθείς να προστατεύσεις πολύ την προσωπική σου ζωή.

Και τότε το προσπαθούσα. Η έκθεση που είχαμε περιοριζόταν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως οι πρεμιέρες της μαμάς μου. Ούτε για εκείνον μιλούσα εύκολα στις συνεντεύξεις. Γενικά δεν θεωρώ ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα για την προσωπική μου ζωή.

Όλες αυτό λέτε, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ.

Εμείς τους έχουμε κάνει να νοιάζονται γιατί τα λέμε. Αν σταματήσουμε να μιλάμε για τη ζωή μας και λέμε άλλα αντ’ άλλα, αυτά θα θέλουν να ακούν. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να το ανακοινώσω. Ενώ φαίνεται ότι τα ξέρουν όλοι όλα για μένα, μπορεί να μην ισχύει.

Και εγώ έχω αναρωτηθεί τι συμβαίνει με σένα και τον Τίμο Ζαχαράτο. Υπάρχει μια έντονη χημεία μεταξύ σας.

Υπάρχει. Το πιο αστείο είναι με τον κόσμο που ενθουσιάζεται όταν μας πετυχαίνουν έξω. «Τι ωραία που σας βλέπουμε μαζί!» φωνάζουν. Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο, οπότε τα μετατρέπω όλα σε χιούμορ. Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι.

Άρα έχεις κάνει σχέση μετά τον χωρισμό σου.

Εντάξει... καμία δεν συγκρίνεται με τα 8,5 χρόνια που περάσαμε με εκείνον τον άνθρωπο, στο ίδιο σπίτι κιόλας. Μέχρι και την πρώτη χρονιά της εκπομπής ήμασταν μαζί.

Θεωρείς ότι σας έκανε κακό η τηλεόραση;

Είναι σαν να δουλεύεις σερβιτόρος σε μια καφετέρια και μετά να γίνεσαι υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης. Σίγουρα αλλάζει η ζωή σου, άλλες ώρες δουλεύεις, άλλα όνειρα γεννιούνται. Η τηλεόραση έπαιξε ρόλο σε πολλές αλλαγές που ήρθαν στη ζωή μου. Σε ανθρώπους που έφυγαν και σε άλλους που έμειναν. Σίγουρα όμως δεν χωρίζεις από μια τόσο μεγάλη σχέση αν δεν υπάρχουν και άλλα προβλήματα.

Ποιο είναι το μάθημα που πήρες από τη σχέση αυτή;

Να μη θεωρώ ότι όλα γυρίζουν γύρω από μένα. Σε όλες τις σχέσεις μας, αν είσαι και λίγο εγωιστής, όπως είμαι εγώ, θεωρούμε συχνά ότι έχουμε πάντα δίκιο, ότι τα κάνουμε πάντα σωστά. Είμαι και λίγο control freak αλλά έχω μάθει να κάνω λίγο πίσω.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved