Βίκυ Καγιά: «Είμαι εγώ πρότυπο; Πρότυπο θα ήθελα να είναι ο τρόπος που λειτουργώ»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Είμαι εγώ πρότυπο; Πρότυπο θα ήθελα να είναι ο τρόπος που λειτουργώ»

H Βίκυ Καγιά γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται τα ανέμελα παιδικά της χρόνια στα Χανιά της Κρήτης ενώ δεν κρύβει ότι για εκείνη, η λέξη «πρότυπο» είναι βαρύγδουπη λέξη που η ίδια θέλει να είναι πολύ προσεκτική, όταν την αναφέρει. 

Νιώθει όμως η ίδια πρότυπο για νεαρά κορίτσια που ξεκινούν τώρα το μόντελινγκ; Η ίδια απαντά σε όλα και γυρνάει τον χρόνο πίσω, αναπολώντας τα καλοκαίρια της με τους παππούδες της στη Μεγαλόνησο. Διαβάστε τι είπε...

Έχει καταπιέσει η λογική το συναίσθημα στη ζωή σου;


Β.Κ.: Εχω καταπιεστεί πολύ για να καταφέρω όσα έχω καταφέρει, για να βοηθάω οικονομικά και ψυχικά την οικογένειά μου, για να τους φροντίζω όλους. Από την άλλη, αυτό μου έχει κάνει πολύ καλό. Ηταν λυτρωτικό. Δεν υπάρχει μόνο μια ανάγνωση στα πράγματα.

Θεωρείς τον εαυτό σου πρότυπο;

Β.Κ.: Είμαι εγώ πρότυπο; Πρότυπο θα ήθελα να είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Ότι δηλαδή δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη, ότι ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και με αυτό που αγαπάμε. Είναι σχετική έννοια και επικίνδυνη λέξη το πρότυπο. Δεν θέλω να την αγγίζω.

Εσένα ποια ήταν τα πρότυπά σου;

Β.Κ.: Είχα τη γιαγιά μου τη Χανιώτισσα, την Ειρήνη, που ήταν αρχόντισσα, τη μαμά μου, αργότερα τη Μαίρη Δρακοπούλου. Όλες ήταν γυναίκες πολύ δυνατές.

Ευτυχισμένα παιδικά χρόνια;

Β.Κ.: Πάρα πολύ. Έφευγα 11 Ιουνίου ασυνόδευτη με την Ολυμπιακή, με παραλάμβαναν οι παππούδες μου στην Κρήτη, και επέστρεφα στην Αθήνα 10 Σεπτεμβρίου. Ηταν τα καλύτερά μου χρόνια στα Χανιά.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved