Θεοδωρίδου: Έδειξε αμακιγιάριστη σε video step by step το μακιγιάζ της και ξεπεράσε τα 30.000 views
Showbiz

Θεοδωρίδου: Έδειξε αμακιγιάριστη σε video step by step το μακιγιάζ της και ξεπεράσε τα 30.000 views

Τη νέα μόδα στον κόσμο των social που θέλει τις διάσημες να εμφανίζονται στο κοινό τους αμακιγιάριστες και να δημιουργούν «get ready with me» videos που συνήθως γίνονται viral δοκίμασε και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Και μάλιστα πολύ... επιτυχημένα!

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία έχει έναν πολύ τρυφερό τρόπο να προσεγγίζει τους θαυμαστές της μέσω των social media και να διατηρεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, συνήθως στο instagram, μία όμορφη διαδραστικότητα μαζί τους, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο που είναι κυρίως για κορίτσια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, εμφανίστηκε στην αρχή του βίντεο εντελώς άβαφτη και έκανε αμέσως τις πρώτες κινήσεις για να αρχίσει το μακιγιάζ της.

Έβαλε κονσίλερ, μέικ απ για να έχει μία ομοιόρφη όψη το δέρμα του προσώπου της -παρ' όλο που δεν έχει διχρωμίες ή πανάδες- και άρχισε να βάφει τα μάτια της σε παλ χρώματα του ροζ και του μελιτζανί.

Πρόσθεσε ακόμα λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια για φωτεινότητα και δημιούργησε γωνίες στο πάνω μέρος του βλεφάρου για να έχει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη το βλέμμα της.

Κοινώς, η Νατάσα Θεοδωρίδου έδειξε on camera όλα τα μικρά ή μεγάλα μυστικά της για το μακιγιάζ της που την κάνει να φαίνεται πάντα φρέσκια και περιποιημένη.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω που έγινε φυσικά viral αφού έχει παραπάνω από 30.000 views.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved