Στάνκογλου: Ο Ανδρέας Βανδουλάκης δημοσίευσε backstage φωτό από τα γυρίσματα και «ανυπομονούμε»!
Showbiz

Στάνκογλου: Ο Ανδρέας Βανδουλάκης δημοσίευσε backstage φωτό από τα γυρίσματα και «ανυπομονούμε»!

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν στη σειρά "Μια νύχτα του Αυγούστου", που αποτελεί τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί" που είχε προβληθεί πριν από μερικά χρόνια στο Mega. 

O ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που ο ίδιος έχει ενεσαρκώσει τόσο στην τηλεόραση, όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη σειρά "Μια νύχτα του Αυγούστου" που αποτελεί τη συνέχεια από την τηλεοπτική σειρά "Το Νησί", με τον ίδιο να υποδύεται τον Ανδρέα Βανδουλάκη, τον σύζυγο της Άννας Πετράκη, την οποία και όπως είχαμε δει δολοφόνησε, μετά την αποκάλυψή του ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον αδερφό του.

Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, με τον ίδιο να βρίσκεται στο κελί της φυλακής!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved