Τζόλα: H Bασιλική από τη «Γη της Ελιάς» δημοσίευσε throwback φωτογραφίες από το καλοκαίρι της!
Showbiz

Τζόλα: H Bασιλική από τη «Γη της Ελιάς» δημοσίευσε throwback φωτογραφίες από το καλοκαίρι της!

Η Ιφιγένεια Τζόλα αγαπά πολύ το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι δεν διστάζει να το παραδεχτεί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που την έχουμε παρακολουθήσει να υποδύεται κατά καιρούς.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, γνωστή από την περσινή σεζόν ως τηλεοπτική Βασιλική μέσα από τη "Γη της Ελιάς" είναι πανέμορφη και ένα κορίτσι που λατρεύει την υποκριτική και προσέχει και πάρα πολύ την εμφάνισή της. Η ηθοποιός είναι ιδιάιτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο, τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα γυρίσματα, αλλά και στις εξόδους με όλους τους συναδέλφους.

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Σπετεμβρίου, η Ιφιγένεια Τζόλα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την ηθοποιό να ποζάρει με ένα υπέοχο μαγιο σε κίτρινους τόνους. Μάλιστα, η ίδια έγραψε και στην λεζάντα της δημοσίευσής της: "Φωτογραφία του Αυγούστου… Απο τη μια μου αρέσει ο χειμώνας που ξεκινάει και από την άλλη θέλω και καλοκαίρι!"

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved