Καραγιάννη: Η τέφρα της σκορπίστηκε στη θάλασσα- «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα!
Showbiz

Καραγιάννη: Η τέφρα της σκορπίστηκε στη θάλασσα- «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα!

Ο Δημήτρης Σούρας, λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο και μετέπειτα την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι η αγαπημένη του φίλη έφυγε από τη ζωή και δεν θα την ξαναδεί ποτέ.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία της, σε ηλικία 82 ετών.

Ο Δημήτρης Σούρας, ο ψυχίατρος που την παρακολουθούσε μέχρι και την τελευταία της στιγμή, από τα πρώτα κιόλας λεπτά που κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι η αγαπημένη του φίλη έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος νιώθει συντετριμμένος. Σήμερα, 10 ημέρες μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη η τέφρα της σκορπίστηκε στη θάλασσα, με τον ίδιο τον Δημήτρη Σούρα να γνωστοποιεί την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Δημήτρης Σούρας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved