Καλομοίρα: Έβγαλε από την καθημερινή διατροφή της αυτές τις τρεις τροφές και έχασε 40 κιλά!
Showbiz

Καλομοίρα: Έβγαλε από την καθημερινή διατροφή της αυτές τις τρεις τροφές και έχασε 40 κιλά!

Η Καλομοίρα είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες στη σόουμπιζ όμως λίγοι γνωρίζουν ότι στο παρελθόν έδωσε μεγάλο αγώνα προκειμένου να χάσει αρκετά κιλά μετά από εγκυμοσύνη της. 

Όπως είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της, η Καλομοίρα κατά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε 40 ολόκληρα κιλά. Το συγκεκριμένο βάρος, ειδικά μετά από μία εγκυμοσύνη, δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα να χαθούν και έτσι αποφάσισε να γίνει... στρατιώτης στην προσπάθειά της.

Να μην παρεκκλίνει καθόλου από τον στόχο της και να φτάσει στην επιτυχία που ήταν βέβαια να επανέλθει στη σιλουέτα που διατηρούσε πριν μείνει έγκυος.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Καλομοίρα σε συνέντευξή της.

3 τροφές που έμειναν... εκτός!

Όταν κάνεις διατροφή, ξέρεις πως κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να αντισταθείς στα αγαπημένα σου φαγητά. Όπως είναι τα μακαρόνια με σάλτσες και σε διάφορες παραλλαγές με ένα τυρί της αρεσκείας μας. Η Καλομοίρα όμως γνώριζε ότι ο δρόμος είναι... δύσβατος και πως για να αποκτήσει το επιθυμητό βάρος και τη σιλουέτα που είχε, έπρεπε να κάνει κάποιες μικρές θυσίες. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να αποχωριστεί τα μακαρόνια (που και σε ποιον δεν αρέσουν), τα παχυντικά γεύματα όπως τα junk food και το λευκό αλεύρι.

Χωρίς αυτά στη διατροφή της καθημερινά, είδε μεγάλη απώλεια κιλών και λίπους που φυσικά και δεν χρειαζόταν.

Άρχισε να δίνει μεγαλύτερο βάρος στη σωστή και υγιεινή διατροφή που σε συνδυασμό με τη γυμναστική της αρεσκείας της, τη βοήθησαν να φτάσει στο επιθυμητό βάρος και να απαλλαγεί μία και καλή από τα περιττά κιλά.

Πλέον, η Καλομοίρα έχει υιοθετήσει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved