Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον πέμπτο μήνα
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον πέμπτο μήνα

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (28-09) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια πιο ευτυχισμένη από ποτέ μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της στον πέμπτο μήνα και όχι νωρίτερα.

«Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το ανακοινώσω στον πέμπτο μήνα. Είχα αγωνίες. Είχα δυσκολίες και δεν ήξερα άλλα κορίτσια που είχαν έτσι εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Έβλεπα εδώ τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό.

Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία αλλά όχι με τόση ευκολία. Οπότε αυτά σε κρατούν μαζεμένη. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό προγεννητικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ξέρω να τον κάνω στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος και να πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου», είπε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved