Συγκλονίζουν τα λόγια της Άσπας για τον αδερφό της, Mad Clip: «Νιώθω μια δύναμη επάνω μου»
Showbiz

Συγκλονίζουν τα λόγια της Άσπας για τον αδερφό της, Mad Clip: «Νιώθω μια δύναμη επάνω μου»

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση του θανάτου του Mad Clip.

Ο 34χρονος Πήτερ Αναστασόπουλος σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το όχημά του εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο, ενώ επέστρεφε από γάμο.

Από εκείνη την στιγμή η οικογένειά του προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά, έχοντας πάντα στο μυαλό και στην καρδιά τους τον αγαπημένο τους, Πήτερ. Η αδερφή του, Άσπα ακολουθεί τα βήματα του και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να κρατάει και την μνήμη του ζωντανή.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήδη από τα πρώτα της κιόλας βήματα έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και το μέλλον της όπως όλα δείχνουν είναι λαμπρό. Η ίδια αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στο μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio.

Η Άσπα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που δέχθηκε μα αρνήθηκε από το J2US καθώς και την δύναμη που νιώθει από τον αδελφό της, Mad Clip.

Για το J2US δήλωσε:«Απλά δεν ήμουν έτοιμη για το J2US ώστε να εκτεθώ τόσο πολύ τηλεοπτικά και το άφησα για φέτος».

«Τον αδελφό μου, τον Mad Clip τον έχω πάντα μέσα μου και τον κουβαλάω σε ότι κάνω. Οπότε και σίγουρα, σε κάθε νέο μου βήμα, νιώθω μια δύναμη επάνω μου».

«Ποτέ δεν λέω ποτέ, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν είμαι απόλυτη οπότε σίγουρα και θα σκεφτόμουν μια πρόταση για να βρεθώ στην Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια Άσπα μιλώντας, ακόμα, για όσα συμβαίνουν εκτός τραγουδιού το τελευταίο διάστημα στον χώρο της τραπ μουσικής σκηνής.

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987. O Ελληνοαμερικανός ράπερ που ήρθε στη χώρα μας για να κυνηγήσει το όνειρό του, άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες, εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και εκατομμύρια views στο Youtube.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως τα ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes, Mporei και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved