Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι κάνει μόδα το λευκό καλσόν! Η απίθανη εμφάνιση στο Παρίσι
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι κάνει μόδα το λευκό καλσόν! Η απίθανη εμφάνιση στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μας ενθουσίασε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της.

Λίγο το κλίμα στη Γαλλική πρωτεύουσα, λίγο η έμπνευση από την Εβδομάδα Μόδας μιας που βρέθηκε καλεσμένη κι έτσι μας «μάγεψε» με την εμφάνισή της και μας φανέρωσε ποιο χρώμα καλσόν θα φορεθεί τον φετινό χειμώνα και θα κάνει χαμό.

Μπορεί να σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια αφού το φορούσες συχνά με χρωματιστά φορεματάκια όμως το λευκό καλσόν έρχεται για να μείνει.

Η Χριστίνα Μπόμπα το τόλμησε επιλέγοντας ένα λευκό μακρύ jacket και ένα λευκό σύνολο από μέσα. Το λευκό καλσόν έδειχνε τα πόδια της ακόμη πιο καλλίγραμμα ενώ το απογείωσε φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την στη gallery

Όσο για τη σιλουέτα της;

Η Χριστίνα έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες. Προσπαθώ να μην τρώω γλυκά, όχι γιατί δε μου αρέσουν, αλλά γιατί θεωρώ πως η ζάχαρη δεν έχει θρεπτική αξία. Θα απολαύσω κάποιο γλυκό αν το λαχταρίσω, απλώς δε θα υποκύψω σε κάθε μου λιγούρα. Και αν δεν μπορώ να αντισταθώ, θα προτιμήσω μια μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή μέλι με γιαούρτι. Το σημαντικότερο… προσπαθώ να μην έχω στο σπίτι γλυκά. Από την άλλη, μου έφεραν χθες ένα γαλακτομπούρεκο, το έχω στο ψυγείο και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Θα φάω λίγο, δε γίνεται, και μετά θα το μοιράσω. Αυτό κάνω πάντα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved