Μαριαλένα Ροζάκη: Η κόρη της έγινε ενός έτους και το ''γιορτάζει'' μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία
Showbiz

Μαριαλένα Ροζάκη: Η κόρη της έγινε ενός έτους και το ''γιορτάζει'' μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία

Η Μαριαλένα Ροζάκη λίγους μήνες μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς κράτησε στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και το είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ευτυχία… Η ζωή… Καλωσήρθες…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας και την είδαμε πρώτη φορά να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Ένα χρόνο μετά η ηθοποιός γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

«Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή από την αρχή. Αρχίζει και με λέει μαμά, είναι μαγικό, είναι υπέροχο. Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ονειρευόμουν όπως όλοι μας να γίνει μέσα σε μια οικογένεια μαζί με τον σύντροφό μου. Η ζωή πολλές φορές αποφασίζει εκείνη για εμάς, ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν το επέλεξα.

Δεν έχω πικρία αλλά έχω αγωνία για το παιδί μου. Θα ξέρει από την αρχή την αλήθεια και έχει δικαίωμα να ξέρει πώς έγιναν τα πράγματα. Ο καθένας μας ονειρεύεται να έχει μια συντροφιά στη ζωή αλλά έχει απόλυτη προτεραιότητα το παιδί μου και θα είμαι επιλεκτική. Δεν θα ξεκινήσω μια σχέση έτσι εύκολα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Με αφορμή, λοιπόν τα χθεσινά πρώτα γενέθλια της κόρης της, η Μαριαλένα Ροζάκη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα.

«Ένας χρόνος με την αγκαλιά μου γεμάτη λουλούδια … Χρόνια πολλά «γιασεμάκι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery την υπέροχο φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved