Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μας δείχνει το cozy σαλόνι της- Είναι γεμάτο φυτά και κορνίζες
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μας δείχνει το cozy σαλόνι της- Είναι γεμάτο φυτά και κορνίζες

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μας ''ξενάγησε'' στο cozy σαλόνι της.

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες αλλά την αγαπήσαμε μέσα από τον Σασμό. Ο ρόλος της αλλά ο έρωτας της με τον Αστέρη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών, οι οποίοι περιμένουν κάθε φορά το επεισόδιο με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

Ωστόσο όταν η ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της και να χαλαρώνει είτε μόνη, είτε με συγγενείς και φίλους.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι λάτρης της cozy διακόσμησης και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που έχει διαμορφώσει το υπέροχο σπίτι της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει επιλέξει ανοιχτά χρώματα στους εσωτερικούς χώρους, με το λευκό, το μπλε και το καφέ να κυριαρχούν.

Στο σαλόνι όπως θα δείτε, διαθέτει φυτά εσωτερικού χώρου που προσδίδουν μια ρομαντική πλευρά στο χώρο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο ανοιχτόχρωμος μπλε καναπές, ο οποίος συνδυάζεται άψογα με το ανοιχτό ξύλο και την κόκκινη πολυθρόνα.

Στις περισσότερες αναρτήσεις η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ποζάρει χαμογελαστή, καθώς το σπίτι, της προσφέρει ασφάλεια και αναζωογονητικές στιγμές.

Δείτε το σαλόνι της στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved