Ελένη Καρακάση: «Έχω ακούσει φράσεις τύπου "ντουλάπα" και "βαρέλω"»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Έχω ακούσει φράσεις τύπου "ντουλάπα" και "βαρέλω"»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όταν είχε περιττά κιλά και τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπώρησε.

«Δεν έχω πει «να τα παρατήσω», έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση, αλλά δεν ξέρω να κάνω και κάτι άλλο. Έχω δανειστεί χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είμαι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και για την μητρότητα είπε πως, «σε έναν καθιερωμένο έλεγχο, είδαμε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ, το έκανα και ευτυχώς ήταν όλα “καθαρά”. Δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο τη μητρότητας, δεν ξέρω αν μπορέσω να υιοθετήσω, δεν έχει τελειώσει πάντως αυτό το κεφάλαιο. Η κλιμακτήριος έρχεται λίγο βίαια και πολύ ξαφνικά, κάνω ομοιοπαθητική, μιλάω με τους γιατρούς μου».

Μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση τοποθετήθηκε σχετικά με τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή της.

«Έχω ακούσει φράσεις τύπου «ντουλάπα» και «βαρέλω», αλλά ήμουν πολύ δυνατή. Ήμουν 100 κιλά όταν ξεκίνησα την δίαιτα, έφτασα τα 49 και ακόμα έβλεπα 100. Έτρεχα να πάρω το λεωφορείο και έπεφτα στη μέση του δρόμου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», δήλωσε πως, «στο «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30, είμαι η ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού»

Επιπλέον πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved