Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το υγιεινό ελληνικό πρωινό που την κρατάει σε φόρμα στα 56 της χρόνια
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το υγιεινό ελληνικό πρωινό που την κρατάει σε φόρμα στα 56 της χρόνια

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Η ηθοποιός, η οποία δεν μένει πλέον στην Αθήνα, μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια έχει βάλει στην ζωή της τα υγιεινά ελληνικά προϊόντα και δεν διστάζει να παροτρύνει και τους followers της να τα δοκιμάσουν.

Έτσι, η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το υγιεινό πρωινό που επιλέγει, το οποίο αν και δε θύμιζε ελληνικό γεύμα, αποτελούνταν μόνο από ελληνικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απόλαυσε τρεις φέτες ψωμί ολικής άλεσης μαζί με αβοκάντο από την Πάρο, ελιές από την Καλαμάτα και τυρί από την Τήνο. Φυσικά, η ίδια πρόσθεσε στο πιάτο της και αυγό σημειώνοντας μάλιστα πως είναι φρέσκο.

«Φρέσκο αυγουλάκι!!! Παριανό αβοκάντο!!! Τυράκι από την Τήνο!!! Ελιές από την Καλαμάτα!!!», έγραψε στην λεζάντα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από την τηλεόραση αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ζει τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Πάρο. Εκεί έχει βρει τον προσωπικό της παράδεισο, όπου πλέον μένει μόνιμα, ενώ δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί.

Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία μεσουρανούσε την εποχή της βιντεοκασέτας, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει την προσοχή της στον τομέα της εστίασης, λειτουργώντας τον δικό της χώρο, το café Amelie, στο λιμάνι της Νάουσας.

Δείτε στην παρακάτω gallery το πρωινό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved