H αποκάλυψη του Μικρούτσικου: «Για δυο χρόνια κρατούσα την τέφρα της γυναίκας μου στο σπίτι μου»
Showbiz

H αποκάλυψη του Μικρούτσικου: «Για δυο χρόνια κρατούσα την τέφρα της γυναίκας μου στο σπίτι μου»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (29-09) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Με αφορμή την συζήτηση για τη Μάρθα Καραγιάννη και την επιθυμία της να αποτεφρωθεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως για δυο χρόνια κρατούσε την τέφρα της γυναίκας του, Μαίρης Δημητριάδη.

«Έχει πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι. Και ο αδερφός μου αποτεφρώθηκε, αλλά πήρε την τέφρα η οικογένεια του. Εγώ, μάλιστα, δύο χρόνια την κράταγα σπίτι γιατί δεν πήγαινα στη Μήλο. Ήταν να τη ρίξουμε στη Μήλο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε: «Ένα βράδυ ήμουν μόνος μου και έβλεπα αγώνα και φωνάζω, γιατί την είχα επάνω, στη μεζονέτα, και φώναζα “Μαίρη, κερδίζει ο Παναθηναϊκός”. Σαν αστείο, αλλά έμαθα να ζω με την τέφρα».

Δες το απόσπασμα

«Δεν θα το έλεγα σοκ. Όταν ένας θάνατος επέρχεται ύστερα από ανίατη ασθένεια, έχεις καιρό για να το συνειδητοποιήσεις. Δεν είναι όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε «πέθανε ο τάδε». Οπότε είχα το χρόνο να διαχειριστώ την ιδέα της απώλειάς της, το ότι επρόκειτο να πεθάνει. Την έλλειψη της μητέρας μου όμως νομίζω ότι θα τη διαχειρίζομαι σε όλη μου τη ζωή», είχε πει ο γιος της, Στέργιος για το θάνατο της μητέρας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved