Βαλαβάνη – Βασάλος: Η πρώτη κοινή φωτό τους μετά τις φήμες χωρισμού – Πού πήγαν μαζί;
Showbiz

Βαλαβάνη – Βασάλος: Η πρώτη κοινή φωτό τους μετά τις φήμες χωρισμού – Πού πήγαν μαζί;

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, δίχως όμως ποτέ να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες χωρισμού.

Μια φωτογραφία όμως έρχεται να δώσει τέλος στη φημολογία που θέλει χωριστά το ζευγάρι.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Τετάρτης (28-09) στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Καννελοπούλου. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια η Χριστίνα μαζί με κάμποσες ακόμη από τη βραδιά.

Δες την στη gallery

Οι φήμες περί χωρισμού

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το "Asia Express" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να "φουντώνουν" όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων εδώ στην Αθήνα με τους οποίους και παρακολούθησε ροκ συναυλία.

Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί. Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν τα δυνατότερα συστατικά για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις.

Το ζευγάρι όμως ήρθε να βάλεις τέλος σε όσα έχουν γραφτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved