Amy Winehouse: «Δεν θέλω να πεθάνω» - Το τελευταίο βράδυ της αδικοχαμένης τραγουδίστριας
instagram @amywinehouse
Showbiz

Amy Winehouse: «Δεν θέλω να πεθάνω» - Το τελευταίο βράδυ της αδικοχαμένης τραγουδίστριας

Το 39ο έτος θα συμπλήρωνε στις 14 Σεπτεμβρίου, η Amy Winehouse. Η σταρ της τζαζ και της ρέγκε μουσικής έφυγε από τη ζωή, αφού νικήθηκε από τους δαίμονές της, με μεγαλύτερο εχθρό της το αλκοόλ.

Με αφορμή την ημέρα που γεννήθηκε, έρχονται ξανά στην επικαιρότητα συμβάντα από την πολυτάραχη ζωή της. Μία από αυτές ήταν και το τελευταίο βράδυ της, όταν συναντήθηκε με τη γιατρό της, Δρ. Κριστίνα Ρόμετ.

Η Ρόμετ επισκέφτηκε τη σταρ της σόουλ στο σπίτι της, λίγο πριν αφήσει την τελευταία την πνοή από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ. Στο δικαστήριο, που ακολούθησε σχετικά με τον θάνατο της τραγουδίστριας στα 27 της, η γιατρός είπε ότι εκείνη την περίοδο, η Winehouse είχε «ξανακυλήσει» στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που βρισκόταν σε απεξάρτηση. Περιγράφοντας τη συμπεριφορά της Γουάινχαουζ το βράδυ πριν πεθάνει, η Δρ Ρόμετ την περιέγραψε ως «ήρεμη και κάπως ένοχη» αλλά και «σε άβολη θέση».

Ήταν πάντως σε θέση να επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους. «Είχε αρχίσει να πίνει ξανά στις 20 Ιουλίου - μόλις τρεις μέρες πριν από το θάνατό της. Η συμβουλή που της έδινα για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν προφορική και γραπτή για όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το αλκοόλ στο σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής καταστολής και του θανάτου, των καρδιακών προβλημάτων, των προβλημάτων γονιμότητας και των ηπατικών προβλημάτων».

Όταν, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, η Amy Winehouse αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, γύρισε και απελπισμένη είπε στη γιατρό: «Δεν θέλω να πεθάνω». Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο St Pancras Coroner Court του Λονδίνου, η βοηθός αναπληρώτρια ιατροδικαστής, Σούζαν Γκρίναγουεϊ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Amy πέθανε από «τυχαία δηλητηρίαση από αλκοόλ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved