Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: «Κοριτσάκι με είδε στο Ιράν χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»
Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: «Κοριτσάκι με είδε στο Ιράν χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Παγιδευμένοι, η τηλεοπτική Άννα ή όπως είναι το όνομά της, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για τη ζωή στο Ιράν. 

Η 28χρονη ηθοποιός έζησε στο Ιράν για επτά ολόκληρους μήνες λόγω των γυρισμάτων μιας Ιρακινής σειράς εποχής στην οποία συμμετείχε.

«Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι όλοι πολύ ανοιχτοί, πολύ δοτικοί, ευγενείς. Έχουν πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα και έχουμε πάρα πολλά κοινά. Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Συμπεριφορές, λέξεις καθημερινές που δεν γνωρίζουμε ότι είναι Περσικές…. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που ακούμε και που συμβαίνουν…

Οι γυναίκες οι ίδιες είναι πολύ δυνατές, πολύ δυνατοί χαρακτήρες, τρομερά σπουδαγμένες και μορφωμένες. Μετράει ο λόγος τους στην οικογένεια τους και παίρνουν θέσεις στον περίγυρο όσο μπορούν. Αλλά και πάλι υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί», είπε κι περιέγραψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό όταν ένα μικρό κοριτσάκι, την είδε χωρίς την μαντήλα της.

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων πήγα στην τουαλέτα και ήμουν στο νιπτήρα, έπλενα τα χέρια μου και είχα βγάλει για λίγο το μαντήλι μου. Ένα μικρό κοριτσάκι μπήκε στην τουαλέτα και έπαθε σοκ που με είδε χωρίς το μαντήλι! Άρχισε να μου μιλάει αλλά ακόμα δεν είχα εξοικειωθεί με την γλώσσα και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά για να μου δείξει ότι πρέπει να βάλω το μαντήλι μου»

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved