Νίκος Βερλέκης: «Την οικογένεια την κρατά η μάνα, αυτή είναι η κολόνα του σπιτιού»
Showbiz

Νίκος Βερλέκης: «Την οικογένεια την κρατά η μάνα, αυτή είναι η κολόνα του σπιτιού»

Ο Νίκος Βερλέκης έδωσε μία φ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το πως κρατιέται δεμένη μια οικογένειά.

Για τη χαρά και την τέχνη γυρίζετε κι εσείς πίσω στο γυαλί;

Μετά το «Της αγάπης μαχαιριά» και το «Μπρούσκο» επανέρχομαι στο OPEN, ένα κανάλι το οποίο θέλει να ενισχυθεί με καλή ελληνική μυθοπλασία. Με πήρε τηλέφωνο σκηνοθέτης, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, ο Βασίλης Θωμόπουλος, και μου είπε ότι έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο για μένα. Το ρόλο ενός πατέρα, διαφορετικού από το σκληρό τύπο στον οποίο με έχετε συνηθίσει. Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Βασίλη, του είπα ότι θα διαβάσω το σενάριο. Ξεκίνησα από το πρώτο επεισόδιο και έφτασα στο 18ο χωρίς να το καταλάβω! Έπειτα, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα «Τι δράση I είναι αυτή, το διάβασα με κομμένη την ανάσα!». Κι έτσι έκλεισα για το ρόλο του Γρηγόρη, για τον οποίο όμως δεν θα σας πω περισσότερα γιατί είναι ένας ρόλοςέκπληξη. Στην ιστορία μας όλα ξεκινούν όταν ένας εργένης καλείται να αναλάβει την ευθύνη τεσσάρων παιδιών μετά το αεροπορικό δυστύχημα του συνεταίρου του και της συζύγου του. Και εκεί βλέπουμε το πώς ένας μποέμ τύπος αλλάζει.

Πώς κρατιέται δεμένη μια οικογένεια;

Αν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των μελών της, αν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός, προσοχή μεταξύ του άντρα και της γυναίκας και υπομονή. Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι την οικογένεια την κρατά η μάνα. Αυτή είναι η κολόνα του σπιτιού και το λέω εμπειρικά, από τη δική μου οικογένεια. Η σύζυγός μου κράτησε το σπίτι μας. Ως πατέρας, δεν ήμουν μακριά από τα παιδιά μου· τα άλλαζα, τα τάιζα, τα έπαιζα, τα πήγαινα βόλτα, αλλά η μάνα τους ήταν το πραγματικό στήριγμα, γιατί εγώ δούλευα πολύ ενώ εκείνη ήταν δίπλα τους. Απέκτησε άλλο δεσμό μαζί τους, ξενυχτούσε όταν ήταν άρρωστα ή έβγαιναν έξω με φίλους. Το να κάνεις καλά παιδιά είναι αγώνας. Και η σειρά μας φέτος αυτό θέλει να δείξει. Τη θυσία και τη χαρά της ανατροφής των παιδιών.

Φέτος θα έχουμε πολλές σειρές στην τηλεόραση κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για το χώρο.

Φυσικά, γιατί μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας και η τηλεόραση θα είναι η διασκέδασή μας. Ποιοι βγαίνουν πλέον; Μόνο οι νέοι, με τη βοήθεια των γονιών και των παππούδων. Οι γονείς μένουν μέσα, άρα τι καλύτερο από το να δουν καλές ελληνικές σειρές με σπουδαίους ηθοποιούς. Στη «Δική μας οικογένεια» έχουμε λαμπρό καστ, από τον Απόστολο Γκλέτσο μέχρι την Υρώ Μανέ. Καλά θα κάνουμε, λοιπόν, να δούμε σειρές, για να έχουν δουλειά και οι Έλληνες ηθοποιοί.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved