Γιώργος Ζώης: «Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει το ρόλο του ήρωα μου στη Γη της ελιάς»
Showbiz

Γιώργος Ζώης: «Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει το ρόλο του ήρωα μου στη Γη της ελιάς»

Ο Γιώργος Ζώης είναι το ακριβοί αντίθετο των ηρώων που υποδύεται. Ένας άνθρωπος σκεπτόμενος, που λειτουργεί με γνώμονα το καλό, ο οποίος ανασαίνει καλύτερα όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή.

Ο ηθοποιός που φέτος λόγω ρόλου, θα «μπλεχτεί» με τον υπόκοσμο της Μάνης, παραδέχεται ότι η συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου είναι από της καλύτερες της ζωής του και τονίζει τους λόγους που θα κάνουν τους Μανιάτες να χάσουν τον ύπνο τους.

Κι εσείς όμως, από την Κρήτη και τον «Σασμό», μετακομίζετε στη Μάνη για τη «Γη της ελιάς».

«Έκανα μεταγραφή και αναβαθμίστηκα. Από συνεργάτης του Βλάση Καραπάνου, γίνομαι ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου. Και στον “Σασμό” πάντως κυκλοφορούσα σε στριπτιζάδικο αλλά ως υπεύθυνος. Τώρα ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε το κλειδί του μαγαζιού στο χέρι. Να είναι καλά το παιδί. Και μην ξεχνάτε πώς τα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστα. Με ημίγυμνα κορίτσια που χορεύουν. Άρα το μεροκάματό μου καταλαβαίνετε πως είναι ευχάριστο».

Τι σηματοδοτεί αυτή η μετακόμιση;

«Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα πως τα πράγματα θα εξελιχθούν τόσο γρήγορα. Μάλιστα η πρώτη συνεννόηση που είχα κάνει ήταν για πέντε-έξι επεισόδια, τα οποία έγιναν σαράντα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη σηματοδοτεί κάτι ευχάριστο η “μεταγραφή” αυτή, η οποία μάλιστα έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μου στον “Σασμό”, βασικά χαίρομαι που βρήκαν αντίκρισμα οι προσπάθειές μου. Πολλές φορές είχαν γίνει συζητήσεις για να συμμετέχω σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί ποτέ. Χαίρομαι που φέτος θα συνεργαστούμε. Έχει ένα ταλέντο να δημιουργεί ωραίες παρέες αλλά και πέρα από αυτό προσέχει πολύ τον ηθοποιό του, τον αγαπάει και τον ανταμείβει. Είναι ο ορισμός του καλού αφεντικού».

Και λένε πως φέτος «Η γη της ελιάς» θα δναμώσει ακόμα περισσότερο.

«Φέτος θα γίνει έκρηξη!».

Ποιος είναι αυτός ο άντρας που υποδύεστε λοιπόν;

«Έχει μαγαζί με Στριπ σόου και συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των από πάνω του».

Άρα στην ιεραρχία του κυκλώματος υπάρχει και κάποιος ακόμα πιο πάνω;

«Ναι, υπάρχει. Είναι ολόκληρη σπείρα αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ήρωάς μου είναι στην ουσία ο άνθρωπος που “τσιμπάει” τα θύματα μαζί με τους συνεργάτες του».

Το όνομα του ήρωά σας;

«Υπάρχει λόγος που δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του»

Με την κοπέλα που δουλεύει στο κλαμπ, τη Ρέινα, η οποία και θα πεθάνει, συνδέεται;

«Με κάποιον τρόπο ναι».

Έχουν επαγγελματική σχέση;

«Υπάρχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους».

Μήπως είναι κόρη του;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει το είδος της σχέσης που έχουν αυτοί οι δύο. Το να ήταν κόρη του, θα ήταν κάτι πολύ λίγο»

Ο Κωνσταντίνος έχει ζητήσει να φύγει από το κύκλωμα. θα τα καταφέρει;

«Ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι όμως τι μπορεί να γίνει. Δεν ξεμπλέκει εύκολα κανείς από αυτά».

Ο ίδιος θα θελήσει κάποια στιγμή να φύγει από αυτό;

«Το κύκλωμα αυτό είναι η ζωή του. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να απεξαρτηθεί από αυτό. Για τον ήρωά μου ισχύει το “ ή με το κύκλωμα αυτό ή στο χώμα ”».

Γιατί έχει μπλέξει με αυτούς θα το μάθουμε ως κοινό;

«Ακόμα δεν έχω πάρει στα χέρια μου τέτοιο σενάριο. Αλλά πιστεύω πως δεν θεωρεί ότι έχει μπλέξει μαζί τους. Έτσι είναι η ζωή του, έτσι πορεύεται»

Είναι ένας σκοτεινός ήρωας λοιπόν!

«Δεν είναι απλά σκοτεινός. Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει τον ρόλο του ήρωα μου. Δεν είναι τόσο επιφανειακό το κακό που κάνει στα θύματα. Ούτε είναι απλά ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου. Είναι πολύ βαθύ αυτό το οποίο κάνει».

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved