Γιώργος Ζώης: «Η νύχτα πάει μαζί με τα όπλα, δεν πάει με νεροπίστολα»
Showbiz

Γιώργος Ζώης: «Η νύχτα πάει μαζί με τα όπλα, δεν πάει με νεροπίστολα»

Ο Γιώργος Ζώης μέσα από μια καθηλωτική συνέντευξη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του ρόλου στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς αλλά και στο ότι έχει συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας, καθώς κάποια στιγμή δούλευε βράδυ.

Κάθε αρνητικός ήρωας της μικρής οθόνης, έχουμε δει πως έχει και μια ανθρώπινη πλευρά. Μήπως και στην περίπτωση του ήρωα σας υπάρχει μια αχίλλειος πτέρνα;

«Μέχρι στιγμή δεν έχει γραφτεί κάποια θετική πλευρά του ήρωα μου. Δεν ξέρω όμως τι πρόκειται να προκύψει αργότερα. Είναι ένα τέρας. Θυμάμαι πάντως πως πέρυσι το κοινό μου μιλούσε στον δρόμο για τον Καραπάνο, τον εκθείαζε. Για να δούμε φέτος τι θα γίνει».

Εκτός από ταινίες και σειρές, πού ψάξατε να βρείτε στοιχεία προκειμένου να υποδυθείτε αυ τόν τον ήρωα;

«Έχω συναναστραφεί με τέτοιους ανθρώπους. Κάποια εποχή μάλιστα είχα δουλέψει βράδυ και μάλιστα ένα πολύ κοντινό μου άτομο συνεχίζει να είναι ιδιοκτήτης σε στριπτιζάδικο. Όταν μου πρότειναν τον ρόλο, πήγα εκεί για να μπω στο κλίμα ξανά. Πήγα δύο τρία βράδια σερί, έκατσα σε έναν καναπέ και άρχισα να παρατηρώ τα πάντα. Πώς κινείται το αφεντικό, πώς αντιμετωπίζει τα κορίτσια, πώς γίνονται οι συνεννοήσεις».

Θα μπορούσε ο ήρωας σας να σκοτώσει;

«Η νύχτα πάει μαζί με τα όπλα, δεν πάει με νεροπίστολα».

Στο τρέιλερ της σειράς ακούστηκε η φωνή του Λυκούργου να λέει πως κινδυνεύουν όλοι.

«Αυτό που βλέπετε είναι η κορυφή μόνο του παγόβουνου. Κινδυνεύει κόσμος από αυτό που γίνεται στο στριπτιζάδικο».

Ο ίδιος θα κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του;

«Ο λαός λέει πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες».

Έχει έρθει για να μείνει αυτός ο χαρακτήρας;

«Θα τον βλέπουμε τον ήρωα αυτόν. Άλλωστε η Μάνη είναι κοντινός προορισμός (γέλια). Μην ξεχνάτε πως αυτοί οι τύποι κρύβονται κιόλας. Εδώ ο Παλαιοκώστας κρύβεται τόσα χρόνια».

Θεατρικά τι θα κάνετε;

«Στις 5 Οκτωβρίου θα ανεβάσουμε ξανά το έργο “Βαθιά γα λάζια θάλασσα ”, που θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα παίζουμε στο Αγγέλων Βήμα. Όταν αυτό τελειώσει, στα τέλη του Νοέμβρη, ξεκινάμε δύο έργα που θα παίζουν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Το ένα είναι “ Ο μεγόλος Γκάτσμπι και το “Ανατολικά της Εδέμ”»

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved