Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει ιππασία - Οι αναρτήσεις που έκανε
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει ιππασία - Οι αναρτήσεις που έκανε

Η Αλίκη κάνει ιππασία και τρελαίνει τη μαμά της.

Μετά το κανόε καγιάκ που έκανε το καλοκαίρι η μικρή Αλίκη, ήρθε η ιππασία. Η κόρη της Τζένης Μπότση, αποφάσισε να κάνει ιππασία και κάπως έτσι φόρεσε τις κίτρινες γαλότσες της και οδηγήθηκε προς τη σχολή ιππασίας στη Βαρυμπόμπη όπου ξεκίνησε μαθήματα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Αλίκη να ιππεύει ένα μικρό πόνυ, φορώντας το προστατευτικό κράνος, το γιλέκο και τα καινούρια της γαλοτσάκια που όπως φαίνεται λάτρεψε πολύ.

Η μαμά Τζένη Μπότση αφού αποκάλυψε ότι η μικρή αρχίζει μαθήματα ιππασίας, λίγο αργότερα έδειξε τη χαρά, την περηφάνια και την τρέλα της όταν είδε τη μικρή της Αμαζόνα να ιππεύει για πρώτη φορά το πόνυ της.

Η σχολή ιππασίας που διάλεξε η ηθοποιός για την κόρη της έχει ως κύριο στόχο τη σωστή εκπαίδευση και την παροχή ουσιαστικών ιππικών γνώσεων στους μαθητές της.

Είναι η μοναδική Σχολή Ιππασίας στην Ελλάδα, που διαθέτει αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων και εφοδιάζει τους μαθητές της με συστηματοποιημένη και ουσιαστική γνώση, η οποία είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν επιτυχώς την ενασχόλησή τους με τα άλογα και την ιππασία, είτε οι στόχοι τους είναι αθλητικοί είτε ψυχαγωγικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved