Απίστευτο! Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλης τους!
Showbiz

Απίστευτο! Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλης τους!

Όχι μια, όχι δυο αλλά πέντε άνθρωποι μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να κάνουν έκπληξη στην φίλη τους, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Μια γυναίκα και καθώς φαίνεται φαν της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής Φως στο Τούνελ, που ζει την Αγγλία, η Άστρα Παπαχριστοδούλου, είχε τα γενέθλιά της και φίλοι της αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε Αγγελική Νικολούλη και να της κάνουν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα.

Η Άστρα Παπαχριστοδούλου αποφάσισε να στείλει τη φωτογραφία με την έκπληξη που της έκαναν στην εκπομπή «Φως στο Τουνελ» και οι υπεύθυνοι ανάρτησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία στην σελίδα της εκπομπής στο Instagram στέλνοντας τις ευχές τους.

Στο επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Instagram σημειώνεται:

«Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!», ήταν η απάντηση

Η ίδια μάλιστα βλέποντας τη φωτογραφία από την έκπληξη των γενεθλίων της στα social media χάρηκε πολύ και έγραψε κάτω από το ποστ: «Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και που μοιραστήκατε την φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων μου!! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας. Σας στέλνω την αγάπη μου! ❤️❤️».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved