Τσαλίκης σε Γκουντάρα: «Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι η τηλεθέαση στις εκπομπές σου»
Showbiz

Τσαλίκης σε Γκουντάρα: «Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι η τηλεθέαση στις εκπομπές σου»

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τις μπηχτές να μην έχουν τελειωμό, ένα χρόνο μετά.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πει ότι είχε συμφωνήσει να παρουσιάσει το Big Brother και τελικά το παρουσίασαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/9), ένα βίντεο, που είχε να κάνει με την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στην περίοδο που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο, ως κεντρικός παρουσιαστής για το Big Brother.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε άμεσα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια», είπε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε επίσης ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ακούγεται να λέει: «Ποτέ δεν είπα γνωστός τραγουδιστής, πάλι σου τα μετέφεραν λάθος, όπως και πέρυσι, είπα "τραγουδιστής". Και δεύτερον έχω ξεχάσει τόσα χρόνια να σε αποθεώσω για τις πραγματικά διαστημικές τηλεθεάσεις που έκανες σε όσες εκπομπές συμμετείχες».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved