Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου: Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων!
Showbiz

Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου: Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων!

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή χθες ο Ζάχος Χατζηφωτίου, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και bon viveur Αθηναίος, όπως είχε γνωστό τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο NΙΜΤΣ, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη από τους γιατρούς του.

Τελικά, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας και την επιβάρυνση στην υγεία του, ο Ζάχος Χατζηφωτίου άφησε χθες (30/9) την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους όσοι τον συναναστρέφονταν και τον γνώριζαν καλά.

Έχοντας ζήσει μία μυθική ζωή αλλά και προσφέροντας ό,τι μπορούσε στην πόλη που αγαπούσε, την Αθήνα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Επίσης υπήρξε και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους πολίτες της πόλης που αγαπούσε πολύ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με μήνυμά του στο Facebook ανακοίνωσε ότι η κηδεία θα γίνει δημοτική δαπάνη. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έζησε πολλές ζωές. Πατριώτης, κοσμοπολίτης, αντισυμβατικός και με άποψη. Υπηρέτησε την Αθήνα που τόσο αγαπούσε. Η κηδεία του θα γίνει, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη όπως του αξίζει. Καλό του ταξίδι».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Ο «Χολιγουντιανός γάμος» του Καραμίχου με την εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι αυγό ημέρας. Έχει κάποια ηλικία...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved