Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας!
Showbiz

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας!

Μετά από λίγες μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε σήμερα το πρωί (1/10) την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 85 ετών!

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 21 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος ερμηνευτής, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας νιώθοντας έντονη αδιαθεσία.

Εκεί, οι γιατροί που τον ανέλαβαν τον υπέβαλαν άμεσα σε εξετάσεις. Αρχικά το περιβάλλον του ήταν καθησυχαστικό μιλώντας μόνο για μία απλή αδιαθεσία.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι αρχικά δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. Όμως, οι γιατροί συνέστησαν στους οικείους του να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για την υγεία του που όμως προφανώς ήταν πλέον εύθραυστη.

Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του, στο απόλυτο πένθος.

O Σταμάτης Κόκοτας άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο με τη χαρακτηριστική μελωδική φωνή του και τις ακόμα πιο χαρακτηριστικές φαβορίτες του που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Τα βήματά του ακολούθησε στο παρελθόν ο γιος του Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας του μεγάλου καλλιτέχνη, βρισκόταν στο πλευρό του όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved