Μαξίμου-Χειλάκης: Δες για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους! Η επέτειος και οι δημόσιες ευχές
Showbiz

Μαξίμου-Χειλάκης: Δες για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους! Η επέτειος και οι δημόσιες ευχές

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Σε κάθε δημόσια έξοδό τους αρκεί να δει κανείς το χαμόγελό τους για να διαπιστώσει πόσο ευτυχισμένοι είναι και πόσο ερωτευμένοι παραμένουν μετά από 16 χρόνια γάμου.

Η Αθηνά Μαξίμου με αφορμή την επέτειο τους, για πρώτη φορά μοιράστηκε μια σειρά υπέροχες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμους τους.

«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, της βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ !!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!», έγραψε η ίδια.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες το ζευγάρι έλαμπε από χαρά που η ζωή τους ένωσε!

«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός μιλώντας για το πώς είχε γίνει η πρόταση γάμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved