Μαρία Λουίζα Βούρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων του γιου της- Έγινε 4 ετών!
Showbiz

Μαρία Λουίζα Βούρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων του γιου της- Έγινε 4 ετών!

H Mαρία Λουίζα Βούρου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιο της, ο οποίος όσο μεγαλώνει της κλέβει την καρδιά όλο και περισσότερο.

Ο μικρός Ιάσωνας είχε τα γενέθλιά του και η μαμά του, όπως ήταν λογικό, οργάνωσε για εκείνον ένα υπέροχο πάρτι μαζί με τους αγαπημένους του φίλους, που του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, γεμάτα ευτυχία.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου έχει καταφέρει να χτίσει με το γιο της, τον μικρό Ιάσωνα, μια υπέροχη σχέση και όσο τον βλέπει και μεγαλώνει, νιώθει ολοένα και πιο περήφανη. Ο γιος της είχε γενέθλια και έγινε πλέον τεσσάρων ετών, με την ίδια να του οργανώνει ένα υπεροχο πάρτι γενεθλιών, διαλέγοντας για εκείνον εναν υπέροχο στολισμό. Η Μαρία Λουίζα Βούρου επέλεξε να κάνει το παρτι με θέμα τους δεινόσαυρους, που είναι και το αγαπημένο παιχνίδι του γιού της, όπως μας έχει αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από το Instagram.

Tο απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, η ίδια έκανε ένα πολύ όμορφο post με μερικές φωτογραφίες από αυτήν την ιδιαίτερη μέρα για τον μικρό Ιάσωνα, που έδειχνε μάλιστα και να την απολαμβάνει πολύ. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Dinosaurs 🦖 rock ✔️ Χθες είχαμε το τέλειο δεινοσαυροπάρτυ μας για να γιορτάσουμε τον Ιασονάκο που έγινε 4. Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές που μου στέλνετε όλες τις μέρες!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved