Παπαρίζου: Λίγο πριν από την πρεμιέρα του The Voice έκανε τις βουτιές της στο ποτάμι- Η απίθανη φωτό
Showbiz

Παπαρίζου: Λίγο πριν από την πρεμιέρα του The Voice έκανε τις βουτιές της στο ποτάμι- Η απίθανη φωτό

H Έλενα Παπαρίζου, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του φετινού κύκλου του The Voice αποφάσισε να κάνει μια μικρή εξόρμηση και να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει λατρέψει εδώ και πολλά χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν και μιας και ο καιρός το επέτρεπε, αποφάσισε να κάνει μερικές βουτιές σε ένα ποτάμι και μάλιστα δεν δίαστασε να μας δείξει το πόσο πολύ το απολαμβάνει. Άλλωστε, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά περιεχόμενο τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτήν την φορά, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, με την ίδια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, ενώ στα χέρια της κρατούσε μια λαχταριστή φέτα καρπούζι. Μάλιστα, έγραψε στην δημοσίευσή της: "Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι 🍉😎 [και πρεμιέρα σήμερα, μην ξεχαστείτε 😜

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved