Ξέσπασε η Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά!33 σίριαλ έγιναν… Γιατί;»
Showbiz

Ξέσπασε η Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά!33 σίριαλ έγιναν… Γιατί;»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Καίτη Φίνου ξέσπασε για την –όχι από επιλογή της- απουσία από την τηλεόραση.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου», η ηθοποιός που έχει αφήσει τη δική της εποχή στην μικρή οθόνη ξέσπασε καθώς όπως είπε ενώ έχουν γίνει τόσες δουλειές δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση για εκείνη.

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ. Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το έχουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός… ‘έτσι όπως έγινες’», είπε.

Παράλληλα η ηθοποιός, η οποία παραμένει γοητευτικότατη μίλησε για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη, λέγοντας πως:

«Θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν . Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, «πέρασε κατάθλιψη» και «πω, πω τι έγινε». Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι».

Διαβάστε επίσης

Καίτη Φίνου: Στηρίζει τις γυναίκες στο Ιράν–H συγκλονιστική στιγμή που κόβει τα μαλλιά της on camera

Καίτη Φίνου: Μας έδειξε την πρώτη της αφίσα - Το απίθανο throwback με μπικίνι!

18 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου στο instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved