Σαράντης - Μηνά: Ο αθόρυβος έρωτας του ζευγαριού και το μωρό που έφερε την ευλογία στη ζωή τους
Showbiz

Σαράντης - Μηνά: Ο αθόρυβος έρωτας του ζευγαριού και το μωρό που έφερε την ευλογία στη ζωή τους

Ήταν Σεπτέμβριος του 2020 όταν για πρώτη φορά έγινε γνωστό πως η πρωταγωνίστρια τότε της σειράς «Αγγελική», Μαίρη Μήνα ήταν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη.

Όχι πως το ζευγάρι το έκρυβε αλλά τόσο η Μαίρη Μηνά όσο και ο Μιχάλης Σαράντης είναι από τους ηθοποιούς που τους αφορά να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή, για αυτό και ο έρωτάς του δικαίως έχει χαρακτηριστεί «αθόρυβος».

Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια και ζει τα τελευταία τρία κάτω από την ίδια στέγη. Στον καλλιτεχνικό χώρο θεωρούνται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα όμως από κοινού έχουν αποφασίσει οι δύο ηθοποιοί να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα και να την απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Το ζευγάρι μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μαζί παρά το γεγονός ότι μετρούσαν ήδη δυο χρόνια σχέσης. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έγινε τον Ιούλιο του 2021 με τον ηθοποιό να μιλά τότε για την συγκατοίκησή τους.

«Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα», είχε πει.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί στο κέντρο της Αθήνας και ενώ η ηθοποιός διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τα Μέσα σεβάστηκαν το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία σχετική δήλωση. Ο Μιχάλης Σαράντης μάλιστα λίγο πριν έρθει στη ζωή το μωράκι τους είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης, η οποία πια είχε διαρρεύσει.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα το τελευταίο διάστημα. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω… Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», είχε πει. Λίγες ημέρες μετά το μωράκι γεννήθηκε με το ζευγάρι ηθοποιό να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή… Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´ αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!» είχε γράψει στη λεζάντα τα πρώτης φωτογραφίας με την κόρη του ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved