Λασκαράκη για την κόρη της: «Όταν βλέπει κόσμο, ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι στις φωτογραφίες»
Showbiz

Λασκαράκη για την κόρη της: «Όταν βλέπει κόσμο, ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι στις φωτογραφίες»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σχέση που έχει με την κόρη της Εύα, αλλά και το πώς διαχειρίζεται μέχρι και σήμερα το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας της μητέρας της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού!

Η Βάσω Λασκαράκη θα υποδυθεί στη νέα σειρά που υπογράφουν οι Ρέππας-Παπαθανασίου μία δικηγόρο που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της, είναι παντρεμένη 7 χρόνια και έχει ένα παιδί 5 ετών. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real news και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την κόρη της, Εύα, αλλά και τη νέα σειρά του Mega, που θα πρωταγωνιστήσει.

Είσαι αναβλητική;

Ποτέ δεν λέω «ποτέ», αλλά ποτέ δεν υπόσχομαι τα πάντα. Όλα αυτά τα «θα τα καταφέρουμε» δεν τα λέω. Όλα αυτά τα βαρύγδουπα και οι εξιδανικεύσεις με τρελαίνουν. Ίσα-ίσα που τις θεωρώ προβληματικές συμπεριφορές. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν μπορείς να υπόσχεσαι. Αν ήταν διαφορετικά και γίνονταν όλα όσα υποσχόμασταν, δεν θα υπήρχε σασπένς.

Πώς δέχθηκε η κόρη σου, Εύα, την αναγνωσιμότητά σου;

Η Εύα δεν έβλεπε πολλή τηλεόραση, δεν έβλεπε μέχρι τα επτά τηλεόραση. Κοιμάται πάρα πολύ νωρίς. Τώρα άρχισε να βλέπει σειρές με ηθοποιούς και όχι κινούμενα σχέδια. Στο «Σόι σου» ερχόταν στα γυρίσματα. Μέχρι και όταν παιζόταν το «Σόι σου» δεν παρακολουθούσε τηλεόραση. Ήξερε ότι η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν στην τηλεόραση, αλλά δεν την ενδιέφερε. Τώρα είναι σε μια βαθύτερη συνειδητοποίηση του τι σημαίνει τηλεόραση. Πρόπερσι, όταν τελείωσα το «Σόι σου» και άρχισα το «Έρωτας μετά», επειδή έβλεπε βιντεάκια στο YouTube και υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάποια διαφήμιση, της είχα εξηγήσει. Είχα βγάλει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και της είχα δείξει που ήμουν με αίματα δήθεν και χτυπημένη και της εξήγησα ότι είμαστε όπως όταν ντυνόμαστε καρναβάλια και βάζουμε ψεύτικα εφέ. Της είπα ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Φοβόμουν, γιατί είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το YouTube και ήθελα να προλάβω. Βλέπαμε μια ταινία πριν από λίγες ημέρες και με ρωτούσε αν εκείνα που έβλεπε είναι αλήθεια. Υπάρχει η αγωνία αν αυτό που βλέπουν είναι πραγματικότητα. Ακόμη δεν ξεχωρίζουν, γιατί ακόμη είναι παιδιά.

Στην καθημερινότητα τι κάνει;

Όταν βλέπει κόσμο να θέλει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου, ξέρει ότι, πει να πάει στην άκρη, γιατί ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι στις φωτογραφίες, πρέπει να την αφορά. Είναι αρκετά συνειδητοποιημένη για την ηλικία π αυτό το κομμάτι. Έχω παρατηρήσει ότι επιλέγετε με τον σύζυγό σου ήσυχα μέρη. Δεν θέλουμε τη φασαρία και την υπερέκθεση. Ωστόσο, δεν θα στερηθούμε κάτι, θα κάνουμε τα πάντα. Μην τρελαθούμε... Άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο κομμάτι, όταν ο κόσμος σε αναγνωρίζει κι έρχεται τόσο ευχάριστα σε εσένα, είναι ωραίο για τη δουλειά μας, το θέλουμε, δεν είναι κάτι αρνητικό. Μερίκές φορές μπορεί να δυσανασχετήσει ότι συμβαίνει πολλές φορές. Απλά, όταν υπάρχουν παιδιά, αρκεί να τα προστατέψουμε.

Υπάρχουν σκέψεις να αποκτήσει η Εύα αδελφάκι;

Όλα αυτά είναι λίγο μέσα στη ζωή. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Δεν είμαστε αρνητικοί στην οικογένεια και στα παιδιά ποτέ.

Πηγή: Real life

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved