Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι «κόκκινες γραμμές» στην προσωπική της ζωή και το spoiler που δεν περιμέναμε
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι «κόκκινες γραμμές» στην προσωπική της ζωή και το spoiler που δεν περιμέναμε

Στην εκπομπή «Ελένη» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3-10) η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του MEGA που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές και τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς».

«Η Ιουλία όταν άνοιξε την πόρτα και έφυγε, ήταν η αφορμή για να βγουν τα πραγματικά προβλήματα που το ζευγάρι δεν ξεπέρασε ποτέ. Η Ιουλία τον Γιώργη δεν τον ερωτεύτηκε, ενθουσιάστηκε που πρώτη φορά στη ζωή της κάποιος την διεκδικούσε. Έχει μείνει στον ερωτά του Στάθη και μετά από 15 χρόνια εμφανίζεται ένας άντρας όμορφος που έχει και την αποδοχή της οικογενείας της».

«Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα» λέει αναφερόμενη στην σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη.

«Είναι αγάπη, είναι έρωτας, αλλά θα δοθεί μια ευκαιρία με τον Γιώργη. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι διχασμένος για την σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη και τον Γιώργη. Με τον Στάθη είναι πολλά τα συμπλέγματα της Ιουλίας».

Η ίδια μιλάει για τις κόκκινες γραμμές που βάζει στην προσωπική της ζωή.

«Όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Εξαρτάται πόσο δυνατό είναι αυτό το συναίσθημα, πόσο πολύ αγαπάς και πόσο θες να δώσεις ευκαιρίες σε κάτι που πιστεύεις ότι αξίζει. Άμα το βλέπω αυτό, δίνω ευκαιρίες. Ο έρωτας θεωρώ ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά δεν τρελαίνομαι, δεν είμαι παρορμητική».

Και συμπληρώνει:

«Αγαπώ τους ανθρώπους, δεν έχω καχυποψία, μπορεί να τρώω τα μούτρα μου αλλά δε με νοιάζει. Μ’ αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαίρονται».

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την αγάπη της για τα ταξίδια.

«Μετακόμισα στην Κωνσταντινούπολη το 2015, μου άρεσε πάρα πολύ, νόμιζα ότι θα μείνω εκεί για πάντα. Δεν υπάρχει το αρνητικό κλίμα. Μπορεί να είναι δύσκολες εποχές αλλά όποιος έχει επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη δεν αισθάνεται ξένος».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved