Διονύσης Σχοινάς: Έχει τη γιορτή του και η Καίτη Γαρμπή τον αποθεώνει όπως μόνο εκείνη ξέρει!
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: Έχει τη γιορτή του και η Καίτη Γαρμπή τον αποθεώνει όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Του Αγίου Διονυσίου σήμερα (3-10) και ο Διονύσης Σχοινάς έχει την ονομαστική του εορτή με την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή να του δίνει τις πιο θερμές και τρυφερές ευχές της.

H τραγουδίστρια πόσταρε μια από τις ωραίες φωτογραφίες του κι έγραψε στην ανάρτησή της:

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας!🤴🏻Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου!

Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος ολος!!!
Μόνο χαρές!!!♥️♥️♥️», σημείωσε στη λεζάντα και φυσικά και οι ευχές κάτω από το σχόλιο έπεσαν «βροχή»

H σχέση τους μετρά χρόνια και μέσα σε αυτά ποτέ το ζευγάρι δεν έχει δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια. Πάντα διακριτικοί, φροντίζουν να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή να έγινε μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας, ωστόσο η σχέση τους ήταν πάντα ήρεμη και χαλαρή… και φυσικά ροκ! «Είμαστε μια ομάδα με τον Διονύση, μια γροθιά και από τον καιρό που γίναμε τρεις, είμαστε οι τρεις σωματοφύλακες. Ο ένας προστατεύει τον άλλον και όλοι μαζί για την οικογένεια. Είμαστε καλά! Ένα ζευγάρι που όσο περνούν τα χρόνια θεωρώ ότι δενόμαστε περισσότερο. Είναι ένας γάμος που έχει βάση την αγάπη, τον σεβασμό, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση, οπότε αυτά είναι πολύ βασικές αξίες για να κρατηθεί ένας γάμος. Ψιλοβρόχια έχουμε όλοι, καταιγίδα όμως και νεροποντή στη σχέση μας 21 χρόνια ποτέ», έχει πει η Καίτη για τη σχέση της με τον άντρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved