Αγαπάς τις μίνι φούστες; Δες πώς τη φόρεσε η Καινούργιου και κάνε το πιο ωραίο φθινοπωρινό σύνολο
Showbiz

Αγαπάς τις μίνι φούστες; Δες πώς τη φόρεσε η Καινούργιου και κάνε το πιο ωραίο φθινοπωρινό σύνολο

Κι αν δεν είναι η Κατερίνα Καινούργιου η γυναίκα που σε κάνει να αγαπήσεις ένα ρούχο, τότε ποια;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εκθειάσει το στιλ της όμως κάθε νέα φορά ξεπερνά την προηγούμενη. Και μιας που το φθινόπωρο μπήκε η Κατερίνα μας δείχνει πως να φορέσουμε τη μίνι δερμάτινη φούστα για να κάνουμε το πιο ωραίο σύνολο για αυτή την εποχή.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα επέλεξε μίνι δερμάτινη φούστα στην πιο γλυκιά απόχρωση του μπεζ, συνδυασμένη με μπορντό πουκάμισο και γόβες ψηλοτάκουνες με animal print.

Ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις -αν αλλάξει τα παπούτσια- από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες την στη gallery

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς διατηρεί τα κιλά της;

Η διατροφή της βασίζεται στο καλό και ισορροπημένο πρωινό. Η «εμμονή» της είναι το πράσινο τσάι. Επίσης, για την καλύτερη δυνατή αποτοξίνωση του οργανισμού της, κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό, στο οποίο έχει στύψει ένα λεμόνι. Στη διατροφή της έχει προσθέσει το ρόδι, είτε σε χυμό είτε σκέτο ως φρούτο. Αποφεύγει τα τηγανητά και τις σοκολάτες, πίνει ελάχιστο αλκοόλ -λίγο κόκκινο κρασί- και τρώει μακαρόνια μόλις μια φορά την εβδομάδα. Τρώει σταθερά μεσημέρι και βράδυ -ποτέ μετά τις 21:00- συνήθως κρέας ή ψάρι με σαλάτα. Τέλος, επιλέγει προϊόντα χωρίς γλουτένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved