Γιωργής Τσουρής: «Το μουστάκι το έχω 4 χρόνια αλλά το σιχαίνομαι»
Showbiz

Γιωργής Τσουρής: «Το μουστάκι το έχω 4 χρόνια αλλά το σιχαίνομαι»

Ο Γιωργής Τσουρής για τρίτη χρονιά ξεκινάει το έργο του «170 τετραγωνικά (Moonwalk)», μια ιστορία με πολλή αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές ανάμεσα σε δύο αδερφές, διαφορετικά μεγαλωμένες, από χωρισμένους γονείς.

«Το πεδίο της διεκδίκησης, που είναι το σπίτι, αποτελεί στην ουσία το πεδίο της συναισθηματικής διεκδίκησης για το ποια έχει δίκιο. Κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στα αδέρφια. Το έργο έχει εκκωφαντικές ανατροπές. Αποκαλύπτονται πολύ σοκαριστικά πράγματα.

Ο Γιωργής Τσουρής παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ένα από τα κύρια εξωτερικά χαρακτηριστικά του, το οποίο είναι το παχύ, μαύρο μουστάκι του, κάτι όμως που δεν ήταν δική του επιλογή.

«Το έχω τέσσερα χρόνια, αλλά το σιχαίνομαι. Το άφησα το 2018 για τον ρόλο μου στα “170 τετραγωνικά”, που υποτίθεται ότι θα ήταν για μόνο 20 παραστάσεις. Αλλά το έργο έχει ξεπεράσει τις διακόσιες. Και από τότε έγινα μια περσόνα με μουστάκι. Όμως, όταν έχω κενό μερικές ημέρες, αμέσως το γυρνάω στα μούσια, που τόσο αγαπάω. Και το μουστάκι θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να συνεχίσει ο κόσμος να με αγαπάει και χωρίς αυτό», τονίζει.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved