Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορούσα να βρίσκομαι δίπλα στο παιδί, για εμένα ήταν μαρτύριο πολύ ψυχοφθόρο»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορούσα να βρίσκομαι δίπλα στο παιδί, για εμένα ήταν μαρτύριο πολύ ψυχοφθόρο»

Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του Mega και τη νέα σειρά, Μαίρη -Μαίρη – Μαίρη.

Με αφορμή αυτό η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ταξίδια και το θέατρο.

Ποιο είναι το επόμενο ταξίδι που ονειρεύεσαι;

Πάντα εγώ ονειρεύομαι. Με το που μου χτυπάει προσφορά από τις αεροπορικές εταιρείες, παθαίνω! Δεν μπορώ να κοιμηθώ, αρχίζω να ονειρεύομαι. Δεν μπορώ να ησυχάσω, αρχίζω να ψάχνω. Αγαπώ τα ταξίδια, θα μπορούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Το Αθήνα - Ηράκλειο μου έχει γίνει σαν να πετάγομαι στο Μέγαρο Μουσικής να κάνω μια δουλίτσα και να ξαναγυρίζω. Στην Ευρώπη βλέπεις διαφορετικά πράγματα, ένα καινούργιο εστιατόριο, ένα άλλο μουσείο, πίνεις έναν καφέ σε μια πλατεία και χαζεύεις τον κόσμο, ανοίγει το μάτι σου, κάνει καλό στα παιδιά, διευρύνονται οι ορίζοντες.

Κινηματογράφο και θέατρο; Υπάρχουν στο πρόγραμμα;

Θέατρο έχω να κάνω από το 2014-15, όταν σταμάτησα από το «Σόι σου». Το παιδί ήταν λίγων μηνών και τότε συνειδητοποίησα ότι για δύο χρόνια δεν είχα πάρει ρεπό. Είχα κλατάρει και δεν την πάλευα, γιατί δεν έβλεπα το παιδί. Δεν μπορούσα να βρίσκομαι δίπλα στο παιδί όταν ήταν έξι μηνών και αυτό για εμένα ήταν μαρτύριο πολύ ψυχοφθόρο. Έχω, λοιπόν, αποφασίσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζορίζομαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη και με τις δουλειές που κάνω, εγώ πως επιλέγω, δεν με βάζει κανείς να τις κάνω με το ζόρι. Στο θέατρο θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω, αλλά θέλω να βρεθεί κάτι που αξίζει τον κόπο, να είναι κάτι πολύ ωραίο, που θα με κερδίσει, να μην είναι μια δουλειά απλά για να επιστρέφω στο θέατρο. Κατά καιρούς γίνονται προτάσεις, δόξα τω Θεό.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved