Ντίνος Σιωμόπουλος: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που σου δίνουν τα παιδιά»
Showbiz

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που σου δίνουν τα παιδιά»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος παρουσιάζει μαζί με τη Στέλλα Γκαντώνα την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πιστεύει ότι η υπεροψία και η αλαζονεία είναι τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα παιδιά του αλλά και στον αθλητισμό.

Τι άλλαξαν τα παιδιά στην καθημερινότητά σου;

Θα έλεγα ότι από τότε που γεννήθηκαν δεν άλλαξε απλώς η καθημερινότητά μου, αλλά η ίδια μου η ζωή. Ομόρφυνε, απέκτησε νόημα και σκοπό. Καλές είναι και οι επαγγελματικές επιτυχίες καλή είναι και η αναγνωρισιμότητα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που σου δίνουν τα παιδιά. Κάθε πρωί που ξυπνώ για να πάω στη δουλειά, σκέφτομαι ότι έχω ευθύνη απέναντί τους να κάνω το καλύτερο και να τα μεγαλώσω με τις ίδιες αρχές που με μεγάλωσαν και οι δικοί μου γονείς. Πραγματικά, αισθάνομαι τυχερός που έγινα πατέρας και ευχαριστώ και τη γυναίκα μου, Ντόρη, που είναι τόσο καλή σύντροφος και μάνα.

Έχεις πια χρόνο να ασχοληθείς με τον αθλητισμό;

Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, κι αυτός έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της οικογένειας. Πλέον, δεν μπορώ να κάνω τα ταξίδια και τις εξορμήσεις που έκανα παλαιότερα. Σε αυτή τη φάση ό,τι κάνω είναι με την οικογένεια μαζί. Γι' αυτό και επιλέγουμε να πάμε σε μια παραλία της Αττικής για να απολαύσουμε το SUP και το Wing Foil και να παίξουμε με τα παιδιά μας. Τον Γιάννη τον πήγαμε στη θάλασσα ενώ ήταν μόλις επτά ημερών και την Αγνή, που γεννήθηκε χειμώνα, όταν ήταν 20 ημερών.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved