Γιώργος Νινιός: Η μεγάλη αλλαγή του στα 63 του χρόνια! Με λευκά μακριά μαλλιά και μούσι
Showbiz

Γιώργος Νινιός: Η μεγάλη αλλαγή του στα 63 του χρόνια! Με λευκά μακριά μαλλιά και μούσι

Ο Γιώργος Νινιός είναι κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο καλούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας φτάσει αισίως τα 63 του χρόνια! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, για χάρη ενός νέου ρόλου του αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του και τα μούσια του, παρ' όλο που τα τελευταία δεν τα αποχωρίστηκε ποτέ, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Πλέον όμως, με τη νέα αυτή εικόνα του, παραπέμπει περισσότερα σε μία βιβλική μορφή παρά στον σκληρό τηλεοπτικό γόη των 90s που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε.

«Η αλλαγή οφείλεται και στην παράσταση Σιλάχ, του πάει το μαλλί αυτό ο ρόλος, είναι ένας άνθρωπος ήσυχος πια και αφημένος» είπε ο ίδιος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, τονίζοντας ουσιαστικά πως οι λόγοι της νέας του εικόνας έχουν περισσότερο να κάνουν με τον ρόλο του παρά με οτιδήποτε άλλο.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Ο ίδιος δήλωσε στην ίδια συνέντευξη: «Κάποιους ρόλους δεν τους κατάφερα και αυτό ζορίζει. Χρειάζεται συνέχεια δουλειά. Η αναγνωρισιμότητα δεν έρχεται τυχαία. Το καλό της δημοσιότητας είναι ότι μπορώ να χαιρετάω κάποιον στο δρόμο χωρίς να φοβάται», είπε.

Έχει νιώσει μοναξιά; Ο ίδιος αποκάλυψε: «Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί.

Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός. Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα»

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον λόγο που δεν παντρεύτηκε, ο Γιώργος Νινιός παραδέχτηκε: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα».

Δείτε το... πριν και το μετά του Γιώργου Νινιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved