Θέμης Αδαμαντίδης: Το σπαρακτικό «αντίο» της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, στη μητέρα του
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Το σπαρακτικό «αντίο» της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, στη μητέρα του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος μετά την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο. 

Η μητέρα του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή έφυγε από τη ζωή χθες (3/10) βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο πόνος του είναι βαρύς καθώς δεν περίμενε μία τόσο δυσάρεστη εξέλιξη αφού ο θάνατός της ήταν ξαφνικός.

Έτσι, ο Θέμης Αδαμαντίδης διανύει δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας αυτής.

Η σύντροφός του, έχοντας την ανάγκη να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τη μητέρα του αγαπημένου της ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα… Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για σένα αλλά να ξέρεις και για μένα ήσουν!! Σε αγαπώ πολύ πολύ!!».

Να θυμίσουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είδαν τη σχέση τους να γίνεται πρωτοσέλιδο πριν από λίγο καιρό, όταν εκείνη κατήγγειλε ξυλοδαρμό της από εκείνον. Μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε βρεθεί στα κρατητήρια και αργότερα υπέβαλε και εκείνος μήνυση εις βάρος της.

Πέρασε ένα διάστημα και ενώ το χάσμα ανάμεσά τους φάνταζε τεράστιο, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν αλλά δεν έκαναν την κίνηση να αποσύρουν τις μηνύσεις.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βαρβάρας Κίρκη με την οποία αποχαιρέτησε τη μητέρα του αγαπημένου της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved